Egen müsli

Nu doftar det kanelbullar i hela lägenheten, Andreas blev lite besviken att jag inte hade gjort kanelbullar utan istället gjort min müsli som jag äter nästan varje dag till frukost med fil. Supergod och mycket nyttigare än de köpta müslin från affären. Tänkte dela med mig av mitt recept:
1 dl vatten
2 msk rapsolja
2 msk flytande honung
2,5 dl havregryn
2,5 dl rågflingor
0,5 dl kokos
Massa kanel :)
Blanda ingredienserna ovan i en bunke och sprid ut det på en långpanna. In i ugnen, 200 grader i ca 20 min. Rör om regelbundet. Efter att det har gräddats i ugn häller jag i torkade dadlar och banan och även några skållade mandlar som hade blivit över från jul.
På bilden har jag gjort dubbel sats eftersom jag äter detta till frukost nästan alla dagar i veckan och även efter träning ibland.
----------------

Kommentarer
Mamma
Ser jättegott ut. Ska pröva ditt recept med MYCKET kanel som jag gillar. Kanel har också lite blodsockersänkande effekt. Kram. Hörs.
Svar:
Maria
Trackback